Gott Nytt 2017

 
Än en gång får man förhoppningsvis uppleva ett nytt oskrivit blad, än en gång får man tillfälle att önska alla och envar ett gott nytt år.
När man försöker minnas tillbaka till det år som gått så blir det en kompott som både rör ens privata sfär och familjen, därefter jobbet och till sist omvärlden...
Flyktingkatastrofer, Brexit, Trump med mera...
Men det är väl ändå vad som hände runt omkring en som känns viktigast just nu... Att vi, Karin och jag blev mormor och morfar detta samma dag som Titiyo uppträdde på "En Flotte" på Skellefteälven... Verkligen en dag att minnas.
"En Flotte" som för övrigt var ett otroligt fint arrangemang under fyra tisdagskvällar under juli månad...
Minns gör man även resan till Krakow med Anders och Annika och framförallt besöket på Auschwitz II-Birkenau, ett besök som skapade eftertanke.
 
Ett annat minne som säkert etsar sig kvar är bilresan till Larvik, en bilresa gör så att man bättre förstår avstånden till platser som man annars inte gör när man via flyg är på någon ort far away på nån timme eller så.
 
Man kommer även att komma ihåg att 2016 var det år då Karin gick i pension och snart gör även jag detsamma.
 
Alla träffar med släkt och vänner, surströmmingskalas och födelsedagskalas om vartannat...
 
Nu kommer som sagt ett nytt år som ska fyllas med stort och smått, man ska inte klaga så länge man är frisk och att man klara sig... ,man får hoppas att man även vid nästa nyår är lika fräsch... Att få vara något så när frisk är nog iallafall det viktigaste...
 
Hoppas alla som läser min blogg och alla andra också förstås ett Gott Nytt År