Vilken härlig dag 25 februari 2017

 
Äntligen en dag med solsken, vi Skelleftebor är tror jag i stort behov av solsken nu efter en lång vinter med mestadels grå grått väder... Det märktes att vi längtat, för det såg ut som alla var ute på en längre promenad... På vårt bostadsområde på Mobacken skottade grabbarna ihop en härlig hoppbacke som sedan testades med deras bobbar.
 
 
Karin och jag gick längs Skellefteälven... solglasögon ett måste dagar som dessa... Så ljust som det blir dagar som dessa upplever man sällan.
 
 
På Stadsparken var det knökfullt med mammor och pappor och deras ungar... Vad jag hört skulle nån drake komma på besök, tydligen nån TV-favorit som alla älskar.
 
 
Skellefteå lördag den 25 februari 2017
 
 
Dagen efter flytten av Billowska-huset... Nu har huset fått en annan vy.
 
 
Patrick Sjölin från Lövångers Bygg tycker att flytten av Billowska till dess nuvarande plats kommer att bli jättebra, nu står huset till höger på tur att renoveras... dessutom inns det planer på att bygga ytterligare hus som ska passa in och byggas i stil med båda dessa "gamlingar".
 
 
Dagens löp från Aftonbladet... Måste säga att rubriksättarna på aftontidningarna har lätt för att bli chockade... är det inte tros-chock eller snopp-chock så kan det vara "Skräck-väder" eller nått annat som ska dra blickarna till sig...